Подсказва ли една женска чанта характера на притежателката си?

bags for womenНаясно ли сте, че дадена женска чанта предоставя повече полезна информация за стила и характера на нейната притежателка? В случая, има два типа жени – тези, които се отнасят разпуснато към личната си дамска чанта и пълнежа, намиращ се в нея и такива, грижещи се хубаво за предметите, разположени в тяхната дамска чанта, а плюс това се грижат и за самата нея и то адски внимателно!

По мнение на психолози, всяка една чанта притежава индивидуален характер, отражение на онзи, на неговата притежателка. Изваждането на този извод е нормално като се има предвид, че на пазара съществуват голямо количество чанти за жени, продаващи се – отделни екземпляри, визия, предопределение, обем, функционалност, големина и т.н.

Съществуват много способи и много различни варианти, по които е възможно да се анализира нрава на определен индивид, а притежанието на дамска чанта е именно един от начините, с който можете спокойно да разберете повечко за дамата-собственик на конкретния модел чанта. Точно това е възможно по два начина. Основният е базирайки се на външните белези, които вече отбелязохме (модел, визия и т.н.), 2-рия е благодарение на съдържанието намиращо се в самата чанта, в самата и вътрешност.

Предметите е възможно да бъдат подредени, но е възможно да бъдат и разпиляни. Фиксирането на реалното състояние, намиращи се предметите в дадената дамска чанта – разхвърляни или подредени, спомага за по-бързото изучаване на темперамента, на дамата-собственик на дамската чанта.

Факт е, че в определени държави на запад, при кандидатиране за работа и явяване на интервю, определени шефове имат като изискване или просто по-скоро процедура да налагат от кандидатките за длъжността, да премахнат цялото съдържание, намиращо се в дадената дамска торба и на основание на видяното, те преценяват дали наистина да вземат дадената жена или не.

Може и да е наистина трудно за вярване, но е факт, че този начин действа, не само е ефективен, но и доста коректен!

Разбира се това е по този начин, тъй като в различните видове чанти за жени, има различен пълнеж. Например, в много дамски чанти има продукти, закупени от кварталния пазар. Друг вид дамски чанти са подходящи за козметика, трети единствено за портмоне и телефон (защото са малки) а има много чанти, които можете да намерите в небрежен вид, по-конкретно да видите между предметите хартийки, употребявани салфетки и т.н. По-конкретно доста дреболии, които показват, че съответната госпожа е неподредена.

Разберете още: https://www.radastyle.bg/fashion/drehi/elegantni-damski-saka