Украсяване за стена – сам си направи

home decoration
Всеки знае как една дори малка промяна на една стена (малка снимка, красива картина или често часовник) може спокойно да измени вида на цялото помещение. Искам да ви кажа един много лесен метод да си изградите чудесна украса за стената. Украса, която не можете спокойно да си вземете от магазините, но която ще привлече погледите на Вашите гости и ще създаде усмивки по техните лица.
Какво ще ви е нужно за изработката?
Вземете парче чисто бял картон, листо от саксийно или друго растение (с големината на картона), хартиено тиксо и спрей с цвят – златно, синьо, червено – в зависимост от нюанса на интериора на стаята.
Как се прави тази хубава идея направи си самостоятелно? Не се безпокойте, никак не е трудно или скъпо, трябват ви няколко обикновени неща. И да Ви липсват, не са толкова скъпи.
Нанесете картона върху найлон или парчета стар вестник, да не се изцапа , когато пръскате със спрей. Вземете тиксото от хартия и залепете края на картона, образувайки рамка. Поставете листо над картона, задръжте го здраво и пръснете със спрея. Боята изсъхва и махате листото. Внимателно отстранете тиксото от хартия и почистете остатъците от боя под него.
Готово! Вградете новата си красива картина в красива картинна рамка и получавате прекрасна и много чудесна декорация за вашата стена. Окачете я в хола, кухнята или там където прецените, че е удачно. Както и да я окачите, определено ще поднови стаята и всеки един, влизащ в нея.
Бихте могли да се ангажирате с малчуганите, изработвайки заедно с тях настоящата оригинална идея за апартамента и да я направите като оригинален дар за имен ден например.